Tät kunddialog ger pris till molntjänst

Advanias Marketplace är utsett till bästa ekosystem för molntjänster i EMEA. Priset delades ut på CloudBlue Connect 2018 i München.

Tät kunddialog ger pris till molntjänst 1
Foto: Richard Dufty Senior Vice President CloudBlue, CEO CobwebO2, Anton Skornas, Cloud Architect, Advania och Value Added Services O2

”Vi är extremt agila och ligger långt före vår leverantör och konkurrenter när det gäller flexibilitet och enkelhet. Mycket av innovationen kommer från den täta dialogen vi har med kunder och jag är övertygad om att priset är ett resultat av att vi ligger i framkant och hela tiden ser till kundens nyttjande av tjänster i vår Marketplace”, säger Daniel Albertsson, Nordic Manager Cloud Services på Advania.

Advania Marketplace är en tjänst som säljer, hanterar och fakturerar molntjänster i en egen portal till slutkunder. Som kund har man en inloggning och tillgång till över tusen molntjänster som slutligen hanteras via en faktura. Lösningen bygger på teknologin från CloudBlue och finns även som så kallad white label-tjänst, vilket gör att andra återförsäljare och distributörer kan använda tjänsten under sitt eget varumärke mot sina egna kunder.

Flexibiliteten och förmågan att utvecklas med kunder och partners gjorde att CloudBlue valde ut Advania Marketplaces som det bästa ekosystemet för molntjänster i EMEA på den nyligen avslutade CloudBlue-konferensen i München. På konferensen, som samlade återförsäljare och integratörer från hela EMEA, delade molnarkitekten Anton Skornas också med sig av Advania Marketplace framgångsrecept i både paneldebatter och i en generalsession.

”Vi har en plattform för framtiden med en unik helhet. Är man en kund som vill köra exempelvis Azure eller Office365 är vår Marketplace perfekt, men det finns också många andra specialiserade tjänster här”, säger Daniel Albertsson.