Tech Data Maverick väljer att satsa på PLAYipp för lösningar inom Digital Signage
Hem DISTRIBUTÖRTech Data Tech Data Maverick väljer att satsa på PLAYipp för lösningar inom Digital Signage

Tech Data Maverick väljer att satsa på PLAYipp för lösningar inom Digital Signage

Publicerat av: Redaktionen

Digital Signage växer och intresset för lösningar inom området ökar hela tiden.

Vi är mycket glada över att med PLAYipp kunna erbjuda våra kunder kompletta lösningar inom området.Tech Data Maverick väljer att satsa på PLAYipp för lösningar inom Digital Signage 2
Satsningen innebär att PLAYipp finns tillgänglig på alla nordiska marknader, samt att våra kunder kan välja att köpa tjänster där vi paketerar och installerar allt komplett för driftstart innan leverans till slutkunden. Helheten är någonting som vi upplever att marknaden efterfrågat. Kompletta, tydliga och användarvänliga lösningar redo för kunden. PLAYipp ger oss sista pusselbiten och kommer även att jobba med ett högt engagemang för att tillsammans med oss utbilda kunderna och marknaden.
– Vi har idag mycket bra leverans av Large Format Displays för området och ser att vi nu kommer att bli en starkare distributör som helhet inom just Digital Signage. Förutom delarna som t ex skärmar där vi idag är expert så tillför PLAYipp med sin lösning den användarvänlighet och enkelhet som krävs för att skapa en fungerande lösning. Den lösningen innehåller systemuppsättning, design och utbildning. Då kan vi som distributör fokusera på vad vi gör bäst, service och leverans till våra kunder, säger Fredrik Rikelius, Business Unit Manager, Maverick.
– Det betyder mycket för oss att bli utvalda som en partner att satsa på av Maverick och Tech Data i Norden. Det är en bekräftelse på att vi gör rätt saker och skapar ett värde för deras affär och leverans, säger Richard Häll, CEO PLAYipp AB.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>