Tech Data Mobile deltar på Mobile World Congress 2016

Tech Data Mobile, Tech Data Europes specialmärke för distribution, tjänster och lösningar för mobilbranschen, kommer att befästa sin branschledande ställning vid det här årets Mobile World Congress (MWC). MWC är den främsta mässan i världen för mobilteknik och kommer att hållas i Barcelona i Spanien den 22–25 februari 2016.

Tech Data Mobile deltar för fjärde året i rad på MWC och kommer ännu en gång av presentera en mobilcongressstark och distinkt närvaro under evenemanget. Man går helhjärtat in för MWC 2016:s tema “Mobile is Everything” genom att lyfta fram Tech Datas kapacitet för att tillhandahålla heltäckande tjänster och lösningar i ett ständigt föränderligt tekniskt ekosystem samtidigt som man betonar Tech Data Mobiles förmåga att skapa tillväxt via samarbeten med alla de starka aktörerna på mobilmarknaden.

I Tech Data Mobiles monter kommer man även att visa upp lösningar och tjänster som erbjuds av partner som datasekretessföretaget Silent Circle, mobilsäkerhetsspecialisten Lookout och Microsoft som kommer att visa hur deras nya stora pekskärmsenhet Surface Hub drar fördel av toppmodern molnteknik och operativsystemet Windows 10 för att leverera en enastående mobil och interaktiv lösning för effektivare företagssamarbete.

Tech Data Mobile kommer att representeras av Stephen Nolan, senior vice president för Tech Data Mobile, i konferensagendan för MWC 2016. Stephen deltar i en panel med branschexperter som diskuterar “Samarbete mellan företagskonkurrenter och hanterade tjänster i den digitala värdekedjan”. Nolan kommer att delta tillsammans med John Lagerling, VP för Mobile Partnerships, Facebook och Marc Halbfinger, CEO för PCCW och diskutera hur leverantörer, operatörer, distributörer och återförsäljare anpassar sig efter det ständigt föränderliga tekniska ekosystemet då utvecklingen av IoT och X-som-tjänst leder till nya möjligheter och affärsmodeller.

“Detta är en mycket spännande tid för branschen då konceptet mobilitet blir allt mer befäst i vår vardag vilket innebär att det finns ett ökande behov för den typ av mervärdesskapande tjänster och integrerade lösningar som Tech Data Mobile erbjuder”, sade Nolan. “MWC 2016 är den perfekta möjligheten för att träffa etablerade partner och nya aktörer från hela branschen i syfte att planera för tillväxt i denna spännande nya värld av konvergerad teknik.”

Tech Data Mobiles utställning på Mobile World Congress 2016 ligger i hall 6, monter 6A40 på Fira Gran Via i Barcelona i Spanien.

Film från mobileworldcongress –

www.youtube.com/user/GSMAOnline

 

 

Post Comment