Hem LeverantörNutanix Tech Data utökar partnerskapet med Nutanix på den nordiska marknaden

Tech Data utökar partnerskapet med Nutanix på den nordiska marknaden

Publicerat av: Redaktionen

[KANALPARTNER] Tech Data utökar sitt partnerskap med Nutanix på den nordiska marknaden (Sverige, Norge, Danmark och Finland) och kommer hädanefter att erbjuda hela Nutanix produktportfölj på alla dessa marknader.

– I takt med att efterfrågan på att våra lösningar fortsätter att öka, är vi glada över att vi utökat vårt avtal med Tech Data till att täcka Norden. Tech Data har redan visat sig ha rätt marknadskunskap, kompetens och relationer för att föra Nutanix lösningar till ännu fler kunder när de nu genomgår en resa att modernisera sin infrastruktur och köra applikationer i vilken skala som helst, både on-prem och i molnet, säger Mats Ericson, regionchef för Sverige, Danmark och Island, på Nutanix

Enligt avtalet lägger Tech Data Advanced Solutions till Nutanix kompletta erbjudande av molntjänster och hyperkonvergerade infrastrukturlösningar till sin portfölj, i syfte att hjälpa sin breda partnerbas att skapa innovativa, högpresterande lösningar.

– Avtalet med Nutanix bekräftar den nyckelroll som Tech Data spelar inom det nordiska kanalekosystemet. Företag har vänt sig till molnet och betraktar Tech Data som sin föredragna rådgivare och partner, och det bästa alternativet för att ge dem de lösningar som erbjuder dem avancerad hantering och en exceptionell upplevelse av hybridmoln och multicloud-miljöer, säger Bjarne Brørs, chef Advanced Solutions Nordic på Tech Data.

Tech Data distribuerar för närvarande Nutanix-lösningar i bland annat USA, Tyskland, Australien, Frankrike, Storbritannien och Indien.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>