Tech Data ny distributör för Samsung Mobile B2B
Hem Nyheter Tech Data ny distributör för Samsung Mobile B2B

Tech Data ny distributör för Samsung Mobile B2B

Publicerat av: Redaktionen

Från och med 1 oktober kommer TD Tech Data AB att distribuera Samsungs Mobile B2B-sortiment till sina återförsäljare i Sverige.

benjamin-hirschfeld

Benjamin Hirschfeld, chef för TD Tech Data AB

Ett välkommet tillskott i produktutbudet som stärker vår mobilitetssatsning inom affärsområde Tech Data Mobile ytterligare.

– Vi ser fram emot att jobba tillsammans med Tech Data som en mycket professionell partner, säger Claus Holm, Nordic Sales Director på Samsung. Vi har sedan länge ett gott samarbete med Tech Data på andra områden, såsom print, skärmar och LFD, och visste att de är en professionell och mycket bra partner att jobba tillsammans med. Sedan vet vi också att Tech Data har stor erfarenhet av, och är bra på, att hantera inte bara hårdvara utan också licensbaserade produkter. Det vägde också tungt.

– B2B är ett stort fokusområde för Samsung och har varit det i några år nu, baserat på att vi vill komplettera vårt starka utbud mot konsumentmarknaden. Det gör också att vi satsar stort på att vidareutveckla områden som exempelvis säkerhet och managementverktyg. TD Tech Datas förmåga att bygga ett bra erbjudande kring B2B-produkter gjorde att vi tyckte att de var rätt val på det här området. Jag ser fram emot att jobba med Tech Data som en mycket professionell partner, som kan addera extra service till våra kunder och göra vårt erbjudande tillgängligt för en större del av marknaden, säger Claus Holm.

– Det är otroligt glädjande och av stor vikt för oss på TD Tech Data att från och med 1 oktober 2016 kunna stärka vårt mobilitetserbjudande med en så strategiskt viktig leverantör som Samsung. Dels är Samsung en mobilleverantör, som efterfrågats av många av våra B2B-kunder, dels av våra övriga leverantörer som ser synergier i överskridande samarbeten, där Tech Data, med sitt breda erbjudande har en naturlig plats. Vi har redan under många år haft ett gott samarbete med Samsung inom andra områden och ser detta som ytterligare ett steg i rätt riktning i vår mobilitetssatsning, säger Benjamin Hirschfeld, chef för TD Tech Data AB

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>