Tech Data utsett till årets distributör av Context Channel Watch
Hem DISTRIBUTÖRTech Data Tech Data utsett till årets distributör av Context Channel Watch

Tech Data utsett till årets distributör av Context Channel Watch

Publicerat av: Redaktionen

Utmärkelser för teknikdistribution tilldelade genom onlineomröstning av över 3 800 återförsäljare i Västeuropa.

Tech Data meddelade i dag att företaget har utsetts till årets distributör av CONTEXT ChannelWatch i Tech Data utsett till årets distributör av Context Channel Watch 2Frankrike, Tyskland, Portugal, Spanien och Sverige. Vinnare av årets distributör-utmärkelser röstas fram av återförsäljarna, som utser en generell och en specialiserad distributör i varje land. I Frankrike, Spanien och Portugal utsågs Tech Data till årets distributör i kategorin för generella distributörer medan Tech Data Sverige vann i kategorin för specialiserade distributörer. Tech Data Tyskland utsågs till årets distributör i bägge kategorier.

ChannelWatch är en återförsäljarundersökning som ger en detaljerad inblick i återförsäljarens beteende, åsikter och inställning, och är den största i sitt slag i de regioner som täcks. Deltagarna i undersökningen får även frågan vilken distributör de skulle föredra att arbeta för.

Patrick Zammit, vd för Tech Data Europa, kommenterade nyheten så här:
-Jag skulle vilja gratulera Tech Data-teamen i Frankrike, Spanien, Portugal, Tyskland och Sverige för detta betydelsefulla erkännande inom branschen. Det faktum att CONTEXT ChannelWatch-utmärkelserna bestäms av återförsäljarnas röster är särskilt glädjande och ett bevis på Tech Datas starka kundrelationer och erfarenhet, höga kvalitet i utförandet och vår omfattande portfölj med heltäckande distributionstjänster och lösningar.

Citat från nationell företagsledare

-CONTEXT gratulerar Tech Data för det enastående resultatet i den senaste ChannelWatch-undersökningen. Det som Tech Data fick bäst betyg på av återförsäljarna var lättheten att göra affärer med företaget, kundservicen och de snabba leveranserna, sade Howard Davies, som är medgrundare och vd på CONTEXT.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>