Tech Mahindra och Altice Labs ingår ett nytt samarbete
Hem Leverantör Tech Mahindra och Altice Labs ingår ett nytt samarbete

Tech Mahindra och Altice Labs ingår ett nytt samarbete

Publicerat av: Redaktionen

 Tech Mahindra, den ledande leverantören av lösningar för , presenterar idag sitt nya partnerskap med Altice Labs, ett innovationscenter för telekomindustrin.

Partnerskapet ska hjälpa organisationerna att gemensamt erbjuda kompletta lösningar inom Business Support System (BSS), Operations Support System (OSS), fiber och 5G.

Genom partnerskapet kommer Tech Mahindra och Altice Labs ge telekomföretag bättre verktyg för att bygga applikationer inom BSS, OSS och 5G. Plattformarna och lösningarna väntas kunna hjälpa kunder att förbättra effektiviteten och minska driftskostnaderna avsevärt.

Tech Mahindra och Altice Labs ingår ett nytt samarbete– Telekomteknik är avgörande för det moderna digitala samhället. Det enda sättet för telekomleverantörer att erbjuda en kvalitativ kundupplevelse är genom att förnya sig och integrera nya tjänster och funktioner i sitt befintliga erbjudande. Vi ser fram emot att samarbeta med Altice Labs för att dra nytta av nästa generations teknik som erbjuder skalbarhet, tillförlitlighet och tekniska möjligheter för att stärka telekomsektorns ekosystem, säger Sandeep Phadke, Head of Europe – Communications, Media, Entertainment Business på Tech Mahindra.

I och med partnerskapet kan kunder nyttja Altices produkter och lösningar samt Tech Mahindras implementerings- och konsultexpertis för att påskynda leveransen av nya tjänster.

– Vårt partnerskap med Tech Mahindra är en viktig milstolpe för oss som gör att vi kan förbättra vår räckvidd till globala kunder genom Tech Mahindras ekosystem. Vi kommer också att dra nytta av Tech Mahindras erfarenhet av att genomföra storskaliga transformationer med modern teknik och servicekvalitet, säger Alcino Lavrador, General Manager på Altice Labs.

Altice Labs är baserat i Portugal och fokuserar på utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för informations- och kommunikationsteknik (IKT). Företaget främjar samarbete med universitet och institut över hela världen och positionerar sig som en kunskapsleverantör.

Partnerskapet med Altice Labs är i linje med Tech Mahindras NXT.NOWTM-ramverk, som syftar till att förbättra ”Human Centric Experience”, med fokus på att investera i framväxande teknologier och lösningar som möjliggör digital transformation som möter omvärldens föränderliga behov.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>