Snow Software möjliggör en bättre hantering av företagens växande IT-landskap
Hem Teknik Teknikanalysföretaget Snow Software möjliggör en bättre hantering av företagens växande IT-landskap

Teknikanalysföretaget Snow Software möjliggör en bättre hantering av företagens växande IT-landskap

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanserar det globala teknikanalysföretaget Snow Software nya funktioner och integrationer för tjänsten Snow Atlas, den första specialbyggda plattformen som erbjuder fullständig insyn i hela IT-landskapet.

Med hjälp av teknikanalys kommer företag lättare kunna hantera sina alltmer komplexa teknikmiljöer.

 De nya och förbättrade funktionerna i Snow Atlas skapar ännu fler möjligheter för att på ett enklare sätt optimera tekniken med hjälp av insikter och åtgärder, och således maximera affärspotentialen. I takt med att företagens teknikinvesteringar ständigt växer, ökar också komplexiteten i att hantera organisationens teknik och minska de risker som medföljer. Snow Atlas presenterar insikter som hjälper kunderna att fatta snabbare och mer välgrundade tekniska beslut.

– Vi ser teknikanalys som lösningen för organisationer som vill hantera sina alltmer komplexa hybridteknologimiljöer. Teknikägare har i åratal behövt handskas med många olika, fristående verktyg. Med Snow Atlas eliminerar vi dessa och förenklar alla aspekter vid hantering av teknik. Vi tror att det krävs ett unikt tillvägagångssätt för att göra detta ambitiösa mål till verklighet och det är anledningen till att vi har byggt Snow Atlas från grunden och stärkt det med ett robust ekosystem av integrationer. Med den helhetssyn och de handlingsbara insikter som Snow Atlas erbjuder kan organisationer inte bara reda ut komplexiteten i sina teknikmiljöer utan också leverera större affärsvärde, säger Vishal Rao, vd för Snow.

Snow Software möjliggör en bättre hantering av företagens växande IT-landskapNya och förbättrade funktioner för en fullständig insyn och intelligens
Snows ekosystem innehåller mer än 130 färdiga integrationer, SaaS-anslutningar för mer än 8 000 applikationer och en av världens mest omfattande programvaruigenkännings- och datanormaliseringstjänster. Detta ger insyn i över 735 000 applikationer, och antalet ökar med cirka 6 000 applikationer varje månad. De nya och förbättrade funktionerna i den uppgraderade versionen av Snow Atlas är:

  • Okta-identifiering för SaaS-hantering. Tack vare SSO-inloggning från Okta kan organisationer identifiera och upptäcka SaaS-program som används i organisationen. Följande funktion ger därav möjlighet till en enkel överblick för att snabbt och effektivt hantera och optimera oönskade kostnader.
  • Självbetjänings-API-anslutningar för SaaS-hantering. Sex SaaS-API-anslutningar med självbetjäning har byggts om och förbättrats för ökad synlighet och användarvänlighet, vilket ger kunden möjlighet att se värdet i applikationen snabbare. Dessa inkluderar Adobe, Aha!, Google Workspace, Microsoft 365, Salesforce Sales Cloud och Zoom.
  • Fler partners. Snow meddelade nyligen sitt nya partnerskap med verksamhetsövervakningsföretaget Anodot, för att skapa ett nytt tillvägagångssätt för att hantera molninvesteringar och förebygga klyftan mellan IT-resursförvaltningen och FinOps. Avsikten är att integrera den nya lösningen Snow Cloud Cost, som drivs av Anodot, i Snow Atlas. Snow Software fick dessutom nyligen verifiering av Oracle Database och Database Options.

Synlighet är avgörande för ett välgrundat beslutsfattande, men det räcker inte. IT-chefer behöver insikter för att hålla jämna steg med ständigt föränderliga teknikmiljöer och marknadsförhållanden. Snow Atlas ger organisationer det sammanhang och perspektiv som behövs för att fatta kloka beslut snabbare.

– Snow Atlas har lyft locket för våra SaaS-investeringar och gett oss möjlighet att utöka vår portfölj. Vi hittar nya sätt att samarbeta med interna affärspartners. Det viktigaste är integrationen med Microsoft Active Directory och Microsoft 365 som gör att vi kan identifiera låg användning av produktivitetsprogramvaror. Vi är fyra månader in i vår användning av Snow Atlas och har redan optimerat 15 procent av våra Adobe Acrobat- och Creative Cloud-kostnader, samt undvikit en ökning med 12 procent av framtida Microsoft 365-utgifter. Den tid som ägnas åt dessa processer har minskat markant, vilket öppnar upp för möjligheten undersöka vidare optimering i vår organisation, säger Chris Sines, Head of Group Licensing på Investec.

Sedan lanseringen 2021 har Snow Atlas nu mer än 300 000 enheter under förvaltning som betjänar kunder globalt.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>