Sinch väljer M-Files för effektivare dokumenthantering
Hem Teknik Teknikföretaget Sinch väljer M-Files för effektivare dokumenthantering

Teknikföretaget Sinch väljer M-Files för effektivare dokumenthantering

Publicerat av: Redaktionen

M-Files har tecknat ett treårigt avtal med det svenska teknikföretaget Sinch.

Avtalet omfattar leverans av M-Files metadatadrivna plattform för dokumenthantering och gör att Sinch kan arbeta effektivare med företagets leverantörskontrakt (Contract Lifecycle Management).

M-Files plattform förenklar kontraktsarbetet och gör det möjligt för Sinch att söka och använda rätt information på ett säkert och kostnadseffektivt sätt.

Ett enkelt införande, skalbarhet och en hög grad av automatiserade arbetsflöden har också bidragit till valet av M-Files plattform för dokumenthantering.

Sinch väljer M-Files för effektivare dokumenthantering

Sinch grundades år 2008 och har sitt huvudkontor i Stockholm

– Vi växer snabbt och måste nu se till att vi har en gemensam plattform som matchar behovet av strukturerade och effektiva informationsflöden. Enkelhet är också viktigt. M-Files plattform erbjuder det samtidigt som vi får mycket goda möjligheter att börja i mindre skala för att sedan växla upp. Plattformen bidrar också till en förenklad kontroll av behörigheter och vem som kan se vad, kommenterar Fredrik Spovell, inköpschef på Sinch.

– Vi är stolta över att ett snabbväxande företag som Sinch väljer M-Files för att få mer effektiva arbetsflöden som kan bidra till fortsatt tillväxt. Att på ett säkert sätt hantera kontrakt och den information de innehåller kan vara mycket krävande. Sinch ser möjligheterna att förenkla och effektivisera det arbetet med hjälp av M-Files plattform, säger Anders Edlund, RVP Nordic Sales, M-Files.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>