Tekniska verken i Linköping tecknar ramavtal med Nexer
Hem NyheterHållbarhet/Miljö Tekniska verken i Linköping tecknar ramavtal med Nexer

Tekniska verken i Linköping tecknar ramavtal med Nexer

Publicerat av: Redaktionen

Tekniska verken i Linköping tecknar ett femårigt ramavtal med Nexer avseende konsulttjänster inom verksamhetsutveckling och digitalisering.

Tekniska verken-koncernen bygger världens mest resurseffektiva region genom att erbjuda smarta och effektiva lösningar som förenklar sina kunders vardag.

Tekniska verken i Linköping tecknar ramavtal med NexerDe erbjuder tjänster inom elnät och elhandel, avfall, biogas, effektiva energilösningar, vatten och avlopp, fjärrvärme, fjärrkyla, bredband, belysning och laddlösningar.

Det femåriga ramavtal som nu tecknats med Nexer som en av tre leverantörer innefattar uppdrag inom projektledning, förvaltningsledning, tjänstedesign samt kvalitets-, krav- och testledning.

– Vi är mycket stolta över förtroendet att bli en helt ny ramavtalsleverantör och få möjligheten att leverera kompetens inom management och strategi. På det viset kan vi stötta Tekniska verken i deras verksamhetsutveckling och öka både kundnytta och effektivitet, säger Petra Holmbäck, affärsområdeschef Nexer.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00