Teknologijättar inleder europeiskt samarbete kring robusta bärbara handdatorer
Hem Produkt Nyheter Teknologijättar inleder europeiskt samarbete kring robusta bärbara handdatorer

Teknologijättar inleder europeiskt samarbete kring robusta bärbara handdatorer

Publicerat av: Redaktionen

Panasonic och distributionsföretaget ScanSource inleder nu ett europeiskt samarbete för att säkerställa en stark tillväxt för marknaden för robusta handdatorer.

Teknologijättar inleder europeiskt samarbete kring robusta bärbara handdatorer 3ScanSource och Panasonic kommer att samarbeta för att stärka den snabbväxande europeiska marknaden för ruggade handdatorer. ScanSource har sedan länge samarbetat med Panasonic i USA och besitter en gedigen erfarenhet av att stödja Panasonics verksamhet.

– Handdatorerna utgör en betydande del av vår robusta produktportfölj och samarbetet med Scansource understryker vårt stora engagemang för branschen. ScanSource är marknadsledande och kan ge våra kunder tillgång till ännu fler applikationer och tjänster. Tillsammans erbjuder vi en kombination av hårdvara, affärssystem och stöd för alla typer av organisationer och branscher i Europa, säger Kevin Jones, VD, Mobile Solutions Business Division – Europe Connected Solutions Company, Panasonic Corporation.

Scansource är en av världens största leverantörer av teknologiska produkter och applikationer. Företaget erbjuder paneuropeisk frakt till över 65 länder med specialiserade teknologiarbetsgrupper, möjligheten att beställa produkter online 24/7, samt ett brett tjänsteutbud till partners och återförsäljare.

– Panasonic har ett enastående gott rykte på marknaden för robusta datorer. Vi ser fram emot att kunna bidra till att ytterligare stärka deras position på marknad och samtidigt hjälpa företagets återförsäljare att leva upp till slutanvändarnas krav, säger Marcus Ollenbuttel, Vice President, Vendor Management på Scansource POS & Barcode i Europa.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>