Tele2 bygger vidare på sitt butiksnätverk
Hem Nyheter Tele2 bygger vidare på sitt butiksnätverk

Tele2 bygger vidare på sitt butiksnätverk

Publicerat av: Redaktionen

Tele2 öppnade sin 58:e butik i Barkarby utanför Stockholm igår. Därmed har de 12 butiker kvar till målet 70 över hela riket.

– Barkarby har länge varit en viktig handelsplats för Stockholmare. För Tele2 är det naturligt att finnas där våra kunder rör sig och våra butiker är ett bra komplement till våra viktiga återförsäljare och nätbutiken. Kunderna förväntar sig att kunna mötas av personlig service i inspirerande butiksmiljö, säger Holger Fritz, chef för Tele2s butikssatsning i ett officiellt uttalande.

Chefen för företagssegmentet, Anders Långsved, ser hur butikerna passar in i företagsförsäljningen:

– Många av våra företagskunder, speciellt små och mellanstora, uppskattar den personliga service som vi kan erbjuda på plats i butikerna. I vår butik finns säljare specialiserade på företagsmarknaden och de kan ta fram skräddarsydda lösningar, säger han.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>