Hem Nyheter Tele2 Företag lanseras hos MittNät

Tele2 Företag lanseras hos MittNät

Publicerat av: Redaktionen

Tele2 Företag lanserar fast bredband hos MittNät öppna nät i Arvika, Forshaga, Hammarö, Karlstads, Munkfors, Kil, Årjäng, Åmåls och Vansbros kommuner.

Tele2 Företag lanseras hos MittNät 2

Jessica Levin – affärsområdeschef, små och medelstora företag på Tele2.

Genom att tillhandahålla stabila och snabba nätkopplingar på upp till 1 Gbit/s, förstärker Tele2 Företag sitt erbjudande till lokala företagskunderna i Värmland och Dalarna.

De företagskunder som är anslutna till något av stadsnäten i Arvika, Forshaga, Hammarö, Karlstad, Kil, Munkfors, Vansbro eller Åmål kan nu köpa fast bredband från Tele2 Företag via MittNät. Lanseringen ger alla företag som är uppkopplat till MittNät möjlighet att samla både sina fasta och mobila tjänster på en och samma faktura.

-Vi är väldigt glada att vi nu finns tillgängliga hos MittNät och att vi kan erbjuda fler företagare i alla dessa kommuner både mobil- och bredbandstjänster från Tele2 Företag, säger Jessica Levin affärsområdeschef, små och medelstora företag på Tele2.

-Vi vill att våra kunder ska kunna välja mellan ett stort utbud av operatörer och att vi i och med lanseringen av Tele2 Företag får en leverantör som riktar sig till små och medelstora företag tycker vi är ett bra komplement, säger Henrik Holm, verksamhetsutvecklare i MittNät.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>