Hem Nyheter Tele2 uppdaterar företagsportföljen med ökad surf och fri roaming i 62 länder

Tele2 uppdaterar företagsportföljen med ökad surf och fri roaming i 62 länder

Publicerat av: Redaktionen

Idag uppdaterar Tele2 sitt företagsabonnemangserbjudande och satsar på mer data och fler länder. Den nya produktportföljen tar tillvara på det alltmer digitaliserade samhället och behovet av enkelhet som Tele2 ser hos sina företagskunder.

Tele2 uppdaterar företagsportföljen med ökad surf och fri roaming i 62 länder 2

Fredrik Stenberg, t.f chef för den svenska företagsaffären på Tele2

De uppdaterade abonnemangen innebär mer värde för pengarna för företagskunderna med mer datamängd, fri data roaming och kostnadsfria samtal mellan kollegor i hela 62 länder.

Tele2 Företag lanserar nu en uppdaterad portfölj för sina företagskunder med abonnemang som inkluderar en större mängd data än tidigare, för att kunna tillgodose det ökade behov av surf som det digitaliserade samhället kräver. Uppdateringen är ett resultat av de ökade krav Tele2 vet att deras företagskunder har på sig från sina kunders nuvarande och kommande villkor. Till exempel syns det i ’Svenskarna och Internet 2019’, som släppts i dagarna, att hela 95 procent av befolkningen nu använder internet på olika sätt, och företagande är inte undantaget.

– Vi på Tele2 ser konstant över vilka behov våra kunder har och vi vet att användningen av data ökar hos våra företagskunder. Därför känns det bra att vi nu kan öka mängden data på samtliga företagsabonnemang och kunna ge kunderna mer värde jämfört med många anr, säger Fredrik Stenberg, t.f chef för den svenska företagsaffären på Tele2.

De nya företagsabonnemangen kommer också ha fri dataroaming i 62 länder över hela världen och det kommer även gå att ringa fritt till sina kollegor. Utöver EU-länder kommer bland annat USA, Australien, Kanada, Sydkorea och Schweiz ingå bland länder med fri roaming. I samband med uppdateringen av telefonabonnemangen uppdateras även dataplanerna för mobilt bredband med två nya abonnemang som ersätter de gamla där man nu får välja mellan 50GB eller 500GB data.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>