TeleComputing får förnyat förtroende av Randstad
Hem Nyheter TeleComputing får förnyat förtroende av Randstad

TeleComputing får förnyat förtroende av Randstad

Publicerat av: Redaktionen

HR-serviceföretaget Randstad står inför en omfattande digital transformation som omfattar molntjänster och väljer att – för tredje gången – förnya samarbetet med TeleComputing.

TeleComputing får förnyat förtroende av RandstadEtt första samarbete mellan Randstad, dåvarande Proffice, och TeleComputing inleddes redan år 2000 och har därefter förnyats två gånger. Det nya avtalet, som omfattar helhetsansvar för Randstads it-drift, har ett värde på cirka 29 MSEK och gäller i drygt två år. Randstad är ett av landets främsta HR-serviceföretag med över 1000 medarbetare på över 30 orter i Sverige.

⎯Vi står inför en omfattande digital transformation och TeleComputing har den erfarenhet och kunskap om molntjänster som vi behöver på den fortsatta resan, säger Johan Schönqvist, IT-chef på Randstad. Genom vårt långa samarbete vet vi att de är en partner att räkna med och som inte bara gör det som krävs, utan mer därtill.

⎯TeleComputings kontinuerliga utveckling av sitt tjänsteutbud imponerar liksom deras förmåga att hjälpa oss följa utvecklingen och hitta framtida affärsmöjligheter. Detta i kombination med den stabila och lättillgängliga it-miljön som de utformat gjorde valet enkelt.

HR-servicebranschen är exempel på en verksamhet med mycket höga krav på flexibel it-miljö. Många arbetssökande använder exempelvis tjänsterna utanför ordinarie kontorstid, till och med under natten, vilket kräver hög tillgänglighet.

⎯Att vidareutveckla samarbeten och affärsmöjligheter hand-i-hand med våra kunder är precis den modell som vi vill arbeta efter. Vi ser fram emot det fortsatta ansvaret för Randstads it-infrastruktur och arbetet med den gemensamma utvecklingen mot molnet, säger Johan Magnusson, vd på TeleComputing Sverige.

Randstad Sverige är en del av den internationella koncernen Randstad N.V som är representerade i över 39 länder och har över 4800 kontor i Europa, Nord- och Sydamerika och i Asien. Randstad i Sverige består även av dotterbolagen Dfind och Antenn som också har möjlighet att dra nytta av det fortsatta samarbetet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>