TeleComputing tecknar partneravtal med Digital Signage företaget Visual Art
Hem Nyheter TeleComputing tecknar partneravtal med Digital Signage företaget Visual Art

TeleComputing tecknar partneravtal med Digital Signage företaget Visual Art

Publicerat av: Redaktionen

TeleComputing tecknar samarbetsavtal med Visual Art vilket innebär att TeleComputing utökar sitt digitala tjänsteutbud och säljer Visual Arts produkter och tjänster under namnet TeleComputing Digital Signage.

TeleComputing tecknar partneravtal med Digital Signage företaget Visual Art 2Visual Art är en internationell, digital helhetsleverantör av produkter och tjänster inom framför allt Digital Signage och Digital Out of Home. Företaget har över 140 medarbetare och kontor i både Stockholm, Malmö och Göteborg samt Tyskland, USA, Finland, Danmark och Norge.

– Digital Signage och digital skyltning är ett område som exploderar just nu, så vi vill göra våra produkter och tjänster än mer tillgängliga för marknaden och möta efterfrågan. TeleComputing är en kvalitetsmedveten helhetsleverantör som jag har en mycket god erfarenhet av sedan tidigare och våra digitala produkter och tjänster kompletterar TeleComputings erbjudande till sina kunder, säger Peter Karlsson, vice VD och medgrundare på Visual Art.

– Vi är inne i en omfattande tjänsteutvecklingsfas, där vi har identifierat ett antal områden som kan effektivisera och digitalisera våra kunders verksamheter och där vi kan integrera det med vår ordinarie tjänsteleverans. Visual Art är ledande inom Digital Signage och vi är väldigt stolta för att de valt TeleComputing som partner, säger Ulf Eliasson, affärsutvecklingschef på TeleComputing.

TeleComputing räknar med att Visual Arts produkter och tjänsteutbud ska finnas redo och på plats till slutet av årets första kvartal.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>