Telekombolaget Qall blir Verbal

Telekombolaget Qall byter i början på december namn till Verbal. Bolaget har som nisch att hjälpa småföretag med telekomtjänster.

Telekombolaget Qall blir Verbal 1Under de senaste åren har Verbal gjort en förändringsresa och namnbytet är ett naturligt steg för bolaget.

Telekombolaget Qall startades 2007 med fokus på småföretagens behov av enkla telekomtjänster. Sedan starten har telekombranschen förändrats kraftigt. Tekniken har förbättrats och användandet av mobil kommunikation har vuxit enormt. Idag är telekom en etablerad bransch och hela marknaden har nått en större mognad.

– Vi inledde den här förändringsresan för tre år sedan. Nu är vi i ett läge där det blir naturligt att också ta fram ett nytt varumärke – Verbal, säger Jonas Lindgren som är en av grundarna och vd för Verbal.

Att bolaget får ett nytt namn påverkar inte kunderna eller bolagets inriktning. Verbal kommer att fortsätta med utvecklingen av digitala tjänster, exempelvis appen Verbal som ger kunden möjlighet att själv hantera sin abonnemang.

– Våra kunder kommer inte att påverkas på annat sätt än att namnet kanske känns ovant i början. Sen kommer vi självklart att fortsätta arbeta med att utveckla våra tjänster och erbjuda smarta lösningar för både nya och gamla kunder, säger Jonas Lindgren.