Telenor lanserar småföretagssatsning i samarbete med iZettle
Hem Nyheter Telenor lanserar småföretagssatsning i samarbete med iZettle

Telenor lanserar småföretagssatsning i samarbete med iZettle

Publicerat av: Redaktionen

Telenor lanserar nu sitt nya koncept Telenor ♥ Driva eget som ska hjälpa småföretagare att arbeta mer digitalt.

Telenor lanserar småföretagssatsning i samarbete med iZettle 2Som en del av konceptet ingår Telenor ett samarbete med iZettle, vars affärslösningar nu kommer erbjudas i Telenors butiker.

– Telenor Företag har länge arbetat med moderna tjänsteföretag, stora som små. Just nu gör vi en satsning med fokus på majoriteten av bolagen i Sverige, nämligen småföretagen. Konceptet kommer under året att utvecklas med nya digitala tjänster och produkter och det känns tryggt att lansera detta tillsammans med iZettle, säger Ellinor Axell, chef för SME & Digital Marketing på Telenor Företag.

Telenor ♥ Driva eget är ett koncept som sträcker sig över hela 2018 och är ett paraply för Telenors småföretagartjänster. Telenors butiker kommer erbjuda verktyg som krävs för att komma igång med digitaliseringen av verksamheten.

– För många småföretagare kan digitalisering kännas främmande och utmanande. Vi vill att småföretagaren ska se Telenor som den självklara partnern för sin verksamhet och att man ser oss som en one-stop-shop när man ska starta sin verksamhet eller digitalisera sin befintliga, säger Ellinor Axell.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>