Telenor söker 130 medarbetare på en månad – till att börja med
Hem Nyheter Telenor söker 130 medarbetare på en månad – till att börja med

Telenor söker 130 medarbetare på en månad – till att börja med

Publicerat av: Redaktionen

Idag går startskottet för den största rekryteringskampanjen i Telenor Sveriges historia. Telenor ska på mindre än en månad annonsera ut 130 nya tjänster med fokus på digital kompetens.

Rekryteringarna är en del av en pågående reform av företaget som syftar till att möta och driva nya digitala beteenden och förväntningar.

Telenor söker 130 medarbetare på en månad – till att börja med

Patrik Hofbauern VD Telenor

Den stora rekryteringssatsningen motiveras av snabba förändringar på marknaden och en kontinuerligt ökande efterfrågan på smarta och enkla digitala lösningar bland såväl företags- som privatkunder. Förändringarna går hand i hand med att Telenor tar nästa steg i utvecklingen avkundupplevelsen.

– Den marknad vi befinner oss på genomgår spännande förändringar och det går snabbt. Vi vill inte bara anpassa oss till våra kunders nya förväntningar och krav, vi vill driva den förändringen. Det finns ingen tid att förlora, säger Telenor Sveriges vd Patrik Hofbauer.

Telenor genomför just nu även miljardinvesteringar i digital infrastruktur i form av såväl fiber som mobilnät. Allt medan fler kunder ser uppkopplingen som en självklarhet flyttas förväntningarna framåt, menar Patrik Hofbauer.

– Nu när våra nät är riktigt bra kommer det bli allt viktigare för oss att förhöja våra kunders värde och nytta med de digitala tjänsterna. Telenors funktion i samhället är både att vidga uppkollingens möjligheter och se till göra dem tillgängliga för svenska folket.

Samtidigt som den nya kompetensen ska rekryteras rekordsnabbt är de 130 rollerna ett steg i ett pågående kompetensskifte där fler rekryteringar kommer behöva göras med tiden.

– För att fortsätta vara ledande inom vår bransch behöver vi behålla ett kompetensmässigt övertag mot våra konkurrenter där våra medarbetare är innovatörer. Därför är dessa rekryteringar av stor strategisk betydelse för oss och därför behöver vi som företag hela tiden förändra oss, säger Patrik Hofbauer.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>