Hem Nyheter Telia och Zitius står för nätet när Comviq lanserar bredband

Telia och Zitius står för nätet när Comviq lanserar bredband

Publicerat av: Redaktionen

Telia har skrivit ett tjänsteleverantörsavtal med Comviq som sedan 1 april erbjuder bredband via fiber över hela Sverige i Telias öppna nät och Zitius.

Telia och Zitius står för nätet när Comviq lanserar bredband 4– Vi är glada att kunna utöka vår tjänsteleverantörsportfölj med ännu ett starkt varumärke som Comviq. Genom att ge kunder i nätet ett ännu större tjänsteutbud att välja på främjar vi konkurrensen, säger Jerri Waris, försäljningsdirektör på Telia Infra.

– Det känns grymt kul att så många som möjligt kan få möjligheten att skaffa bredband från Comviq. Vi vet att många av våra lojala kunder har väntat på det här lika mycket som vi har längtat, så att vi dessutom kan erbjuda en schysst deal till de befintliga kunder som skaffar bredband från oss känns riktigt bra, säger Oscar Karlsson, affärsområdeschef för Comviq.

Tillsammans har Telias öppna nät och Zitius totalt ca 850 000 hushåll uppkopplade som har möjlighet att få både bredband, telefoni och tv via en mängd olika tjänsteleverantörer.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>