Telia lanserar Operator Connect Mobile för Microsoft Teams
Hem NyheterMolntjänsterMicrosoft Telia ska lansera Operator Connect Mobile för Microsoft Teams

Telia ska lansera Operator Connect Mobile för Microsoft Teams

Publicerat av: Redaktionen

Telia blir bland de första operatörerna i Norden att lansera Teams Operator Connect Mobile, en helt ny integrationstjänst som gör det möjligt att använda mobiltelefonnummer för att ringa via Teams.

Tjänsten är planerad att lanseras i höst. 

Telia lanserar Operator Connect Mobile för Microsoft TeamsI Sverige har Teams snabbt blivit den populäraste samarbetstjänsten bland företagare och är numera en central del av den hybrida arbetsplats som vuxit fram de senaste åren.

Telia lanserade Teams Operator Connect i September förra året, med stöd för fasta telefonnummer och som integrerats mot det analoga telefonnätet. Den nya tjänsten Operator Connect Mobile för Teams kommer att integreras på motsvarande sätt mot Telias mobilnät.

Med Operator Connect för Teams förenklas företagarnas vardag och det blir lättare att samarbeta. Tjänsten gör det möjligt att integrera Telias fasta och mobila nät mot Teams, som blir en ”one-stop shop” för all kommunikation. Till exempel så kan användare ta emot samtal på sina mobiler och sedan växla till Teams på samma mobil, eller på en dator, allt med bara ett klick.

Enkel att använda och administrera

Med Operator Connect Mobile så kan företag koppla sina mobilnummer från Telia till Teams. Det tar bara ett par minuter att komma igång, och allt görs via ett enkelt onlinegränssnitt där administratörer sedan kan hantera tjänsten. För att säkerställa en pålitlig och stabil tjänst, så erbjuder Telia support och kan leverera tjänsten som en del av en helhetslösning för kundernas kommunikationsbehov.

Lanseringen av Operator Connect Mobile kommer göra det möjligt för användare att använda sitt mobila nummer för att ringa och ta emot samtal via Teams. Inkommande samtal kan besvaras som vanligt i mobiltelefonen, eller via Teams.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>