Hem Nyheter Telia tecknar nytt avtal med Region Stockholm

Telia tecknar nytt avtal med Region Stockholm

Publicerat av: Redaktionen

Telia får fortsatt förtroende från Region Stockholm efter att ha vunnit regionens upphandling att få leverera telekommunikationstjänster i sex år med möjlighet till förlängning i ytterligare fem år.

Telia tecknar nytt avtal med Region Stockholm 3Avtalet med Telia innebär att Region Stockholm får en övergripande och centraliserad lösning som sträcker sig över hela regionen och innefattar specifika tjänster som fasta och mobila telefonilösningar samt växelplattform.

Telias lösning realiseras som en molnlösning i kombination med lokal placering av vital utrustning, vilket ger en mycket säker, robust och kostnadseffektiv telefoniplattform som dessutom är flexibel och framtidssäkrad för kommande behov.

– Vi är stolta och glada över att få fortsatt förtroende från Region Stockholm. Det känns extra roligt att få fortsätta förvalta och utveckla telefonitjänsten i samarbete med regionen, säger Tobias Larsson, ansvarig för företagsaffären på Telia.

Telia har varit Region Stockholms leverantör av telekommunikationstjänster sedan 2011.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>