Telias kunder får Roaming Europa och ny mobilportfölj lanseras

Telias privatkunder får nu Roaming Europa med surf och samtal för samma pris som hemma och fri surf på sociala medier i Europa.

Telia möter dessutom kundernas efterfrågan på mer innehåll och lanserar en helt ny Telias kunder får Roaming Europa och ny mobilportfölj lanseras 1mobilportfölj med ökad månadssurf för endast 30 SEK mer per månad.

Roaming Europa
Surfa och ring i hela EU/EES för samma pris som hemma och slipp oron för höga kostnader. Alla Telias privatkunder surfar i EU/EES på samma sätt som hemma med det som ingår i din månadssurf, som mest 20 GB/månad. Tar surfen slut på resan kan du alltid köpa extra surf för samma pris som hemma.

Ny mobilportfölj för privatkunder
Med fokus på att leverera mer innehåll till våra kunder som alltmer lever sina liv online så lanserar Telia en helt ny mobilportfölj med ökad månadssurf. Vi möter den starka efterfrågan på mer surf och höjer månadssurfen på alla mobilabonnemang över 1 GB med 50 procent eller mer.

Fri surf Sociala medier
Telias privatkunder surfar alltid fritt på en mängd sociala medier, nu både hemma och i Europa, på Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp, Twitter, Kik, Pinterest, Viber, Line och Welcome App utan att din surfmängd används. Fri surf Sociala medier i hela EU/EES ingår utan extra kostnad i Telia Mobil Komplett.

– Livet online och på sociala medier är en central del av hur vi kommunicerar idag. Nu ger vi våra kunder ännu mer värde för pengarna med mer surf, Roaming Europa och fri surf på sociala medier i Europa. Erbjudandet gör det enklare och tydligare för våra kunder att kommunicera med familj och vänner, oavsett om de befinner sig hemma eller i Europa, säger Jonas Hasselberg, chef för Telias konsumentaffär.