TestBloggen: Ett måste – julklappen Netatmo Welcome Webbkamera

Testbloggen:  Netatmo Welcome Home-kamera med ansiktsigenkänning!

Jag har nu testat denna fantastiska snygga webbkamera i två månader, det är något av de grymmaste imageskamerorna i denna prisklass får jag säga, för ca 2000kr får man en övervakningskamera som har alla funktioner som man vill ha i en kamera som denna. Grym anskiktsigenkänning, kristall klar bild i ljus och mörker, bred bildvinkel, registrerar så fort något passerar kameran inte ens katten går säkert när man är på jobbet. Man kan ju säga att familjen har super kul med denna kamera.

Nu till det negativa: Den är svårplacerad, Kameran måste vara på en hylla,  samt att usb kabeln inte alltid är snäll då man vill vrida på kameran för attt få den i rätt läge. Jag skulle vilja att kameran hade batterier i sig för strömförsörjning.

Welcome är lätt installerad:
Placera kameran inomhus och rikta den mot entrén. Koppla sedan in den och ladda ned appen. Identifiera därefter dina nära och kära med ett enkelt klick. Det är allt! 111Ingen prenumeration, inga avgifter och inget kontrakt. Bli underrättad när din familj är hemma Welcome skickar namnen på de personer den ser, direkt till din smartphone. Du får ett meddelande när dina barn eller dina föräldrar är hemma. Kameran låter dig också veta när den ser en främmande person. Du kan enkelt se vem som just nu är hemma via a1ppen, samt få tillgång till en livestream och information om tidigare händelser. Welcome kopplar namn till ansikten Nära dina barn passerar framför kameran känner Welcome igen dem tack vare kamerans revolutionerande teknologi för ansiktsigenkänning. Framtagen för att skydda din integritet Skräddarsy varje persons inställningar: Du kan inaktivera videoinspelningeller meddelanden för olika personer, till exempel din tonåring eller din partner. Behåll kontrollen över dina uppgifter Videoinspelningar och igenkänningsinformation förblir helt och hållet privat tack vare att informationen sparas lokalt på Welcomes SD-kort. En skärmbild av varje händelse sparas gratis i molnet.

Som Sagt:

• Fantastiska HD-bilder

• Bred bildvinkel på 130 grader

• Skydda din integritet

• Spelar bara in det som är viktigt

• Överlägset mörkerseende

• Snygg anodiserad aluminium

• En smidig användarupplevelse

Post Comment