Hem Nyheter TH1NG blir Cisco IoT Solution Partner

TH1NG blir Cisco IoT Solution Partner

Publicerat av: Redaktionen

Efter att ha samarbetat med Cisco under ett par år inom IoT-området har TH1NG kvalificerat sig till en ny partnernivå, Cisco IoT Solution Partner.

TH1NG blir Cisco IoT Solution Partner 2

TH1NG blir Cisco IoT Solution Partner

TH1NG är en av få Ciscopartners i världen som kan integrera sin IoT-mjukvaruplattform, IoT Open, med så kallade edgeappar direkt i Ciscos nätverkshårdvara, vilket skapar möjligheter att exekvera affärslogik längre ut i nätet på ett tryggt och skalbart sätt.

Affärskritiska IoT-tjänster kan därmed även fungera utan uppkoppling.

Detta ger TH1NG en unik position i Norden, men också en bra position för att på sikt kunna nå ut på en globalmarknad med plattformen IoT Open.

”Vi är mycket stolta och glada att få möjlighet att fördjupa samarbetet med Cisco och jobba närmare tillsammans med nya och spännande IoT-lösningar. Som Cisco IoT Solution Partner får vi möjlighet att jobba med ny och branschledande teknik, samt att vi även får tillgång till ett världsomspännande nätverk, vilket ger oss möjlighet att snabbt växa tillsammans med Cisco på en större marknad, säger Klas Westholm, VD på TH1NG”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>