TH1NG tecknar IoT-partneravtal med Attentec
Hem Nyheter TH1NG har tecknat IoT-partneravtal med Attentec

TH1NG har tecknat IoT-partneravtal med Attentec

Publicerat av: Redaktionen

TH1NG har tecknat ett partneravtal med Attentec gällande IoT-Plattformen IoT Open.

Avtalet innebär att TH1NG utökar ekosystemet kring IoT Open och stärker Attentecs erbjudande mot marknaden.

TH1NG tecknar IoT-partneravtal med Attentec

Attentec tecknar IoT partnerskap

TH1NGs IoT-plattform IoT Open möjliggör skapandet av IoT lösningar oberoende av teknik och bransch. IoT Open bygger på APIer för att integrera och kommunicera mellan olika system och tekniker på ett och samma ställe.

– Vi är glada att välkomna Attentec som partner. Vi ser stora möjligheter att kunna skapa affärsnytta inom olika organisationer och verksamheter med hjälp av TH1NGs och Attentecs gedigna erfarenhet säger Johnny Aspman, försäljningschef på TH1NG.

– Jättekul att TH1NG har tecknat partneravtal med oss gällande IoT-Plattformen IoT Open – en snabb, säker, öppen och mångsidig IoT-plattform som utvecklats under 20 års tid i Sverige. Plattformen är särskilt stark inom smarta städer och hälsovård. Tillsammans med TH1NG stärker vi ekosystemet kring IoT Open och även vårt erbjudande mot marknaden, säger Anders Englund, vd på Attentec.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00