Trend Micro köper HP TippingPoint och blir ny enhet för nätverkssäkerhet
Hem NyheterMolntjänster Tieto och Workday inleder partnerskap

Tieto och Workday inleder partnerskap

Publicerat av: Redaktionen

Tieto har anslutit sig till Workdays Services Partner-nätverk. Workday (NYSE: WDAY) är en ledande leverantör av molnlösningar inom ekonomi och HR till företag.

Partnerskapet innebär att Tieto tillhandahåller tjänster som hjälper kunder att nyttja ekonomi- och HR-lösningarna Workday Human Capital Management (HCM) och Workday Financial Management på ett effektivt sätt. Lösningarna ger företag möjlighet att följa och anpassa sina processer till verksamhetsförändringar i realtid, vilket tillåter HR och ledning att bli mer effektiva i sin styrning och spara tid och resurser. tieto

Workdays lösningar integreras i Tietos utbud av molntjänster. Tieto är den största molntjänstleverantören i Norden.

-Vi är mycket nöjda med att ha Tieto som partner i vårt fortsatta arbete med att erbjuda bästa möjliga kundupplevelse i branschen. Genom att samarbeta med Nordens största IT-tjänsteföretag kommer vi att kunna öka såväl användningen av Workdays tjänster som nyttjandet av molntjänster överlag i Norden, säger Mattias Bolander, Nordenchef på Workday.

– Partnerskapet med Workday är ett spännande steg  som gör att våra kunder ännu lättare kan ta klivet till molnet. Det ger företagen möjlighet att fokusera mer på sina kärnprocesser och på att utveckla sin HR- och ekonomiverksamhet, säger Robert Kaup, ansvarig chef för Cloud hos Tieto.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>