Tillgänglighet utan motstycke med Veeams största release någonsin

Veeam Software släpper uppgraderingen Veeam Availability Suite 9.5 Update 3 som ger användaren ett kompromisslöst tillgänglighetsverktyg för alla typer av appar, data och molnlösningar, både idag och i framtiden.

Tillgänglighet utan motstycke med Veeams största release någonsin 1Availibility Suite 9.5 Update 3 ärtillgängligt från Veeam Software. Den nya versionen innebär den största releasen i företagets historia och ger oöverträffade tillgänglighets- och datahanteringslösningar över virtuella, fysiska och molnbaserade enheter genom ett och samma ’pane of glass’-gränssnitt.

Veeam Availability Suite 9.5 Update 3 möjliggör bland annat:

  • Dataskydd och marknadsledande tillgänglighet över VMware vSphere och Microsoft Hyper-V för alla former av appar, data och molnlösningar genom det helt nya ’pane of glass’-gränssnittet.
  • Företag kan äntligen ersätta sina förlegade backuplösningar och eliminera sina stängda datahanteringssystem med en enhetlig tillgänglighetsplattform för moderna företagsbehov.
  • Förbättrad integrering med lösningar från IBM och Lenovo, utöver det redan befintliga partnerskapet med HPE, Cisco och NetApp samtidigt om integrationen förenklas via det helt nya API:et Universal Storage API.
  • Helt nya möjligheter för datahantering, analys och rapportering för reglementsefterlevnad för såväl fysiska som molnbaserade lösningar.

”Veeam såg behovet av ett mer innovativt synsätt på backup och tillgänglighet för mer än ett årtionde sedan,” säger Victor Engelbrecht Dohlmann, Nordenchef på Veeam Software. ”Tack vare det blev vi genom en serie innovationer snabbt den klassledande lösningen med oöverträffad säkerhet och enkelhet. Vi har 260 000 kunder som gynnas av oöverträffade tillgänglighetslösningar, ökad säkerhet och användarvänlighet. Under de senaste åren har de efterfrågat tillgänglighetslösningar för alla typer av enheter för att enkelt kunna ersätta sina förlegade lösningar, inte enbart virtualiserade.

Då är precis vad vi har gjort, vi tog det enormt populära Veeam-receptet och såg till att det fungerar på alla former av data, med alla appar för alla molnmiljöer. Idag levererar vi Veeam Availability Suite 9.5 Update 3 som är vår största release i företagets historia. Den kommer göra att företag kan göra just det. Vi är säkra på att detta kommer skaka om vår marknad och ge oss ytterligare dragningskraft i företagssektorn där vår marknadsandel växer snabbt.”

Tillgänglighet utan motstycke med Veeams största release någonsin 2