Tillväxtföretaget Inyett gör genombrottsaffär med PwC Sverige
Hem Nyheter Tillväxtföretaget Inyett gör genombrottsaffär med PwC Sverige

Tillväxtföretaget Inyett gör genombrottsaffär med PwC Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Inyett har inlett ett samarbete med PwC Sverige, som innebär att Inyett stärker sin position på på marknaden som leverantör av automatiserade system för säkrare affärer.

Inyett erbjuder ett automatiserat system för att göra trygga affärer, genom att varna för oegentligheter och upptäcka felaktigt gjorda betalningstransaktioner i realtid.Tillväxtföretaget Inyett gör genombrottsaffär med PwC Sverige 2

Inyett är det enda bolaget i Sverige som arbetar med automatiserad ekonomisk kontroll av kunder, leverantörer och betalningar. Behovet av automatiserade tjänster efterfrågas allt mer, speciellt av stora organisationer som gör hundratals betalningstransaktioner varje dag och utsätts för risker i varje transaktion.

”Svenska bolag utsätts för omfattande ekonomiska bedrägerier, som uppgår till flera miljarder kronor varje år, och förra året ökade exempelvis antalet bluffakturor med 21 procent jämfört med föregående år. Inyett skyddar bolag och organisationer mot externa såväl som interna hot och mot manuella fel i alla betalningsrutiner, säger Jone Sølvik, vd på Inyett.

”PwC Sverige arbetar aktivt för att bidra till att våra rådgivare och revisorer ska åtnjuta ett stort förtroende. Näringslivet präglas av enorma och snabbt ökande ekonomiska flöden och datamängder. PwC har som mål att vara ledande med att erbjuda sina kunder den senaste automatiserade tekniken – kopplat till vår rådgivning – för att hjälpa dem att öka tryggheten och minimera risker i alla affärstransaktioner”, säger Gey Widengren, partner på PwC Sverige.

”Med Inyett får PwC Sverige en automatiserad process som effektivt identifierar fel och avvikelser, i alla inköps- och betalningsprocesser, vilket har ett stort värde för PwCs kunder”, säger Jone Sølvik, vd på Inyett.

Inyett, som grundades år 2009 används i både det privata näringslivet och i den offentliga sektorn. Närmare 7 av 10 kommuner använder varje dag Inyett för att säkerställa att de gör trygga affärer och skyddar skattemedlen. Bland Inyetts kunder finns bland andra Peab, HSB och Veidekke.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>