Tillväxtverket väljer ut Wycore för projekt om internationalisering
Hem Nyheter Tillväxtverket väljer ut Wycore för projekt om internationalisering

Tillväxtverket väljer ut Wycore för projekt om internationalisering

Publicerat av: Redaktionen

Den statliga myndigheten Tillväxtverket har valt ut Wycore för ett projekt om internationalisering av bolaget.

Tillväxtverket väljer ut Wycore för projekt om internationalisering 2Projektet syftar till att etablera grunden för en internationaliseringsstrategi för Wycore på ett par olika marknader utanför Sverige.

– Den digitala frihet som Wycores molnbaserade skrivbord levererar har stor global potential. Sverige är alltjämt vår huvudmarknad men detta projekt kommer att lägga grunden för en stegvis etablering på några andra marknader, säger John Lybäck, vd på Wycore.

Tillväxtverket är en statlig myndighet under Näringsdepartementet, som har regeringens uppdrag att främja hållbar näringslivsutveckling och regional tillväxt samt genomföra strukturfondsprogram.

Myndigheten har valt ut Wycore för ett projekt i syfte att etablera grunden till en internationaliseringsstrategi på ett par marknader utanför Sverige. Fokus är lokala eller svenska företag med verksamhet i Hongkong och Manila.

Wycores molnbaserade skrivbord som är helt utan begränsningar för användarens behov av program eller datorenhet är en högst relevant tjänst för företag även utanför Sverige. Dels på grund av den digitala frihet som användarna får och den obegränsade globala skalbarheten. Wycore har redan idag användare som testar lösningen i Hongkong och Manila. I och med att Wycores lösning är baserat på Microsoft Azures globala molnplattform kan den enkelt anpassas till nya marknader världen över.

Tillväxtverket som skapar förutsättningar för företagande och attraktiva regionala miljöer där företag utvecklas kommer att bidra med resurser och stöd. Eftersom konkurrensen för svenska företag är global och utmaningarna många hjälper Tillväxtverket till med att skapa så bra förutsättningar som möjligt för alla typer av svenska företag att komma igång, växa och bli framgångsrika.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>