Tintri förbättrar sitt partnerprogram
Hem Nyheter Tintri förbättrar sitt partnerprogram

Tintri förbättrar sitt partnerprogram

Publicerat av: Redaktionen

Tintri expanderar sitt globala partnerprogram för att hjälpa partners öka försäljningen av lagringslösningar.

Tintri, ledande tillverkare av VM-medvetna lagringslösningar för virtualisering och molntillämpningar, expanderar sitt globala partnerprogram för att hjälpa partners öka försäljningen av VM-medvetna lagringslösningar. Detta kommer att ske med hjälp av fler lösningar, utbildningar, stöd och tintribelöningsprogram. Programmet startade i USA i början av april och kommer successivt att införas på andra marknader.

Tintri har nu fler än 300 distributörer över hela världen och har använt sig av feedback från dessa när programmet utformats. Programmet innefattar:

  • Nya nivåer i partnerprogrammet (Elite, Premier och Authorized) som tydliggör skillnader i både innehåll och ekonomiska fördelar och som anvisar vägar till tillväxt, med tydliga milstolpar.
  • Utökade bidrag till marknadsföring för partners som har en plan för tillväxt.
  • NFR (Not For Resale) inköpsprogram med kraftiga rabatter på på system som anskaffas för att användas till test och demonstrationer.
  • Utökat belöningsprogram för försäljning samt ett nytt och förbättrat utbetalningssystem som förenklar och snabbar upp processen.
  • Bättre möjligheter till certifiering och utbildning. Certifieringarna inkluderar Tintri Certified Sales Professional, Tintri Certified Sales Engineer och, endast för inbjudna, Tintri Certified Sales Expert.

– Förbättringarna av vårt partnerprogram visar hur viktiga våra partners är för oss, säger Kim Paananen, Tintris chef för försäljningskanaler i Norden.

– Vi på Tintri erbjuder våra partners högt specialiserade VM-medvetna lagringssystem som skapar värde både för våra partners och deras kunder, säger Kim Paananen.

– Tintris VM-medvetna lagringssystem gör intryck på kunderna. När de ser hur enkelt det är att installera, konfigurera och sköta ett system från Tintri brukar de bli mycket överraskade. När de sedan inser att de kan garantera prestandan hos individuella virtualiserade applikationer, framstår Tintri som en lysande stjärna, tillsammans med oss, säger Magnus Österlund, konsult för infrastruktur vid Solid Park, en av Tintris ledande partners i Sverige.

– Vi blir hela tiden imponerade av hur enkelt det är att arbeta med Tintri som företag, säger Slobodan Djurdjevic, affärsutvecklingschef vid Rebendo, ett företag som nyligen blivit partner till Tintri.

– De har hjälpt oss med bland annat fortbildning, samarbetsevenemang och försäljningscykler – de visar inte bara nytänkande i fråga om lagring, utan även i hur de samarbetar med sina partner och kunder, avslutar Slobodan Djurdjevic.

För att få veta mer om Tintris partnerprogram, se: https://www.tintri.com/content/partner-benefits

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>