Hem Nyheter Titania flyttar till molnet med hjälp av Unit4

Titania flyttar till molnet med hjälp av Unit4

Publicerat av: Redaktionen

Titania, en av Stockholms snabbast växande fastighetsutvecklare, har valt molnlösningen Unit4 ERP (fd. Unit4 Business World) för att förbättra kvaliteten i den ekonomiska uppföljningen.

Titania flyttar till molnet med hjälp av Unit4 2

Mats van Halteren, Sales Executive på Unit4

Titania har som fastighetsutvecklare lång erfarenhet av nyproduktion och förvaltning av fastigheter. En fastighetsutvecklare som tror på att långsiktighet är nyckeln till framgång och som utvecklar projekt i samverkan med kommuner, städer, konsulter och andra intressenter för att säkerställa relevanta och bästa möjliga innehåll och utformning.

När Titania önskade förbättrad kvalitet i den ekonomiska uppföljningen samt bättre kontroll i sina projekt föll valet på Unit4 ERP.

”Vi sökte efter en leverantör som ligger i framkant och som satsar på digitalisering och automatisering och som dessutom kan leverera ett system vi kan växa i. Tack vare Unit4 ERP och dess moderna användargränssnitt samt mobilapplikation kan vi nu effektivisera våra processer i det dagliga arbetet, säger Anders Söderlund, CFO Titania.

– Med Unit4 ERP i molnet får Titania ett sammanhållet, robust och lättförvaltat system som samtidigt är användarvänligt, säger Mats van Halteren, Sales Executive på Unit4.

Implementeringen av Unit4 ERP förväntas vara klar för drift i maj 2020.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00