Hem Produkt Nyheter Tobii Aware förstärker säkerhet och användarvänlighet i Lenovos ThinkCentre All-in-One PC-modeller

Tobii Aware förstärker säkerhet och användarvänlighet i Lenovos ThinkCentre All-in-One PC-modeller

Publicerat av: Redaktionen

Tobii, världsledaren inom eye-tracking, meddelar att företagets programvara Tobii Aware är integrerad i Lenovos nya Lenovo ThinkCentre M90A och M70A All-In-One (AIO) PC-modeller, som kommer att finnas tillgängliga inom kort.

Tobii Aware förstärker säkerhet och användarvänlighet i Lenovos ThinkCentre All-in-One PC-modeller 3Programvaran Tobii Aware har utvecklats för att genom användarens ögonrörelser känna av när personen finns vid datorn, var ögonen fokuserar på skärmen, och förutse användarens behov. Programvaran kan integreras i en rad olika datormodeller, och är en viktig del av Tobii’s mission att förbättra världen med teknik som förstår människors uppmärksamhet och intentioner.

“Lenovo ThinkCentre M90A och M70A All-in-One desktops är utvecklade för att ge en utmärkt användarupplevelse inom nyckelområden som säkerhet, användarvänlighet och produktivitet,” säger Tom Butler, executive director, Worldwide Commercial Portfolio och Product Management på Lenovo. “Genom att integrera Tobii Aware lägger vi till en ny nivå av intelligens i produkterna för att förstärka dem ytterligare inom säkerhet, intuitiva användarupplevelser och effektiv energiförbrukning.”

“Det här är en fantastisk möjlighet att i samarbete med Lenovo, en av de obestridda ledarna i PC-branschen, ta funktioner för att förstå användare till datormarknaden,” säger Anand Srivatsa, divisionschef för Tobii Tech. “Genom att använda Tobii Aware, kan datorerna känna av användares närvaro och förutse deras behov, vilket är av stor vikt för att kunna leverera bästa möjliga säkerhet, användarvänlighet och energiförbrukning.”

Att använda Tobii Aware-förstärkta datorer ger ett flertal fördelar:
Säkerhet & integritet: Säkerheten och känslan av integritet förbättras genom användaridentifiering och automatisk detektering av närvaro för att låsa och släcka skärmar.
Produktivitet och välmående: Ökad produktivitet, bekvämlighet och digital hälsa genom nya insikter och data om skärmtid och datoranvändning.
Energi och prestanda: Energi och datorkraft sparas på ett naturligt och enkelt sätt med skärmar som dämpar ljusstyrkan och reagerar på användares närvaro.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>