Hem LeverantörNutanix Toppbetyg för Nutanix från kunderna

Toppbetyg för Nutanix från kunderna

Publicerat av: Redaktionen

När Gartner presenterar sin årliga undersökning Peer Insights och kunderna får komma till tals om hyperkonvergerad infrastruktur rankas Nutanix högst.

Toppbetyg för Nutanix från kunderna 5Hyperkonvergerad infrastruktur innebär att datorkapacitet som processorer, lagring, nätverk, säkerhet och virtualisering hanteras som en enhet, med hjälp av mjukvara. Tanken är att göra det enkelt att konfigurera och administrera moderna IT-miljöer, till exempel virtuella skrivbord.

När Gartner nyligen presenterade sin årliga undersökning om vad kunderna tycker inom området rankades Nutanix högst bland leverantörerna. Det resulterade i utmärkelsen Customers’ Choice Vendor för andra året i rad.

Bedömningen baseras på utlåtanden från 68 kunder. Sedan Gartner började samla in bedömningar från kunder inom området, fram till 24 mars i år, har 301 stycken uttalat sig om Nutanix, vilket resulterat i ett medelbetyg på 4,7 av 5. Att Nutanix har 97 procent återvändande kunder pekar i samma riktning som Gartners undersökning. Sammanlagt har Nutanix 16 000 kunder globalt, varav 880 är så kallade Global 2000-kunder.

Bland kundröster om Nutanix märks en nätverkstekniker som beskriver företagets plattform så här: ”en helt komplett lösning som definieras med mjukvara och fungerar bra, vi har inte haft några problem med den”. En IT-chef säger att ”vi använder fortfarande VMware tillsammans med Nutanix, migreringen från den traditionella arkitekturen var enkel”.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>