Topplacering inom kundnöjdhet för Candidator DGC

I analysföretaget Radars leverantörundersundersökning för 2018 placerar sig Candidator DGC på andra plats över de leverantörer som har den högsta genomsnittliga kundnöjdheten inom kategorin ”Infrastruktur och drift”.

Topplacering inom kundnöjdhet för Candidator DGC 1
Carl-Johan Osvald på Candidator DGC

I Radars årliga leverantörsundersökning deltog i år över 1000 svenska verksamheter i att bedöma sina leverantörer. Undersökningen är Sveriges största kvantitativa undersökning där IT-leverantörer bedöms utifrån levererad kundnöjdhet och kundvärde. Candidator DGC placerar sig på andra plats bland de leverantörer som har den högsta genomsnittliga kundnöjdheten inom kategorin ”Infrastruktur och drift”.

– Vår placering inom kategorin drift och infrastruktur är ett kvitto på att vi lever upp till vårt mål om att leverera en overklig bra kundupplevelse. Kundnöjdheten hos befintliga kunder hjälper oss att vinna fler och större kunder. Under det senaste halvåret har exempelvis KPMG, RNB Retail and Brands, Solna Stad och Åhléns blivit nya kunder. Nu fortsätter vi att utveckla vårt erbjudande för att möta våra kunders behov och leverera en kundupplevelse som är overkligt bra, säger Carl-Johan Osvald på Candidator DGC.

– Nöjda kunder är självklart ett kvitto på en väl fungerande relation. Candidator DGC har ökat denna på ett betydande vis och tillhör de leverantörer som dragit ifrån övriga vad gäller upplevt överfört kundvärde, säger Hans Werner, vd för Radar.