IT-Total blir ny partner till Xerox

Xerox inleder ett nytt samarbete med IT-Total.

Samarbetet innebär att IT-Total kan leverera både hårdvaru- och mjukvarubaserade lösningar inom dokumenthantering från Xerox.

Bengt Ceder, kanalansvarig på Xerox.
Bengt Ceder, kanalansvarig Xerox

Xerox utökar sitt svenska partnernätverk genom ett nytt avtal med tjänstebolaget IT-Total. IT-Total är en oberoende aktör inom IT-infrastruktur, med lång erfarenhet inom både print och digitalt. IT-Total arbetar med både små och stora bolag inom både privat och offentlig sektor.

  • Vi är experter på att digitalisera dokumenthantering och konsolidera skrivarparker. Xerox blir en viktig strategisk och långsiktig partner för oss. Tillsammans kan vi leverera skräddarsydd IT-infrastruktur som tjänst och därigenom öka affärsnyttan för våra kunder, säger Daniel Törnros, affärsområdeschef Print & Dokument på IT-Total.

Xerox har i dag 37 partners i Sverige och arbetar med att strategiskt öka distributionskapaciteten i hela landet genom samarbete med partners som har djup kompetens inom dokumenthantering och IT.

  • IT-Total blir en viktig partner för oss. De ger oss möjlighet att nå ut till en annan typ av kunder som vi inte nått tidigare, säger Bengt Ceder, kanalansvarig på Xerox.

Post Comment