IT-Total levererar IT-infrastruktur till Reitan Convenience Sweden

IT-Total har fått uppdraget att leverera ny IT-infrastruktur som tjänst till Reitan Convenience, vilket omfattar LAN, WiFi, gäst WiFi, brandväggar, internet, och fjärråtkomst

ble3yvqn9y620ywomln4När Reitan Convenience skulle förnya sin IT-infrastrukturmiljö tog de hjälp av en erfaren upphandlingskonsult som hanterade upphandlingen och urvalsprocessen.

Valet föll på IT-Total som erbjöd den bästa lösningen med funktionstjänster.
IT-Total skall under våren leverera LAN, trådlöst nätverk, gäst nät, brandväggar, internet och fjärråtkomst som tjänst.

– Att vinna affären med Reitan Convenience är mycket roligt. Det är en kund som ställer höga krav och som genomfört en ytterst noga urvalsprocess där man bland annat besökt kundreferenser. Att vinna denna affär i hård konkurrens visar att vi satsar rätt och har ett starkt erbjudande kring IT som tjänst som allt fler kunder efterfrågar. Vår omsättning på IT-funktioner som tjänst har ökat markant under året, säger Peter Wallin, Sälj- & marknadschef på IT-Total.

Reitan Convenience Sweden AB är sedan 2004 franchisegivare inom koncepten Pressbyrån (ca 320 Butiker) och 7-Eleven (ca 80 Butiker). Reitan Convenience Sweden AB har även ett samarbetsavtal med Shell/St1 vilket innebär ett driftansvar för över 100 bensinstationer under varumärket Shell/7-Eleven. Reitan Convenience koncernen omsätter närmare 14 miljarder NOK, har ca: 2500 butiker och 18000 sysselsatta.

Post Comment