Hem Produkt Nyheter TOUGHBOOK erbjuder ny totallösning för utveckling av mjukvara

TOUGHBOOK erbjuder ny totallösning för utveckling av mjukvara

Publicerat av: Redaktionen

Panasonic lanserar idag en ny mjukvarulösning för att ge TOUGHBOOK-kunder möjlighet att snabbare utveckla företagsspecifika program och effektivt genomföra digitala transformationsprojekt.

TOUGHBOOK erbjuder ny totallösning för utveckling av mjukvara 3Lösningen heter TOUGHBOOK Omnia och drivs av utvecklarplattformen MCL. Den erbjuder kunder konsultation, hårdvara, mjukvara, integration och support för att hjälpa dem att skapa en effektivare mobil arbetsstyrka.

– Traditionella organisationer använder idag en mängd olika mobila datorer, formfaktorer och operativsystem, vilket ger en infrastruktur uppdelad i silos. Att hålla alla program- och hårdvaruplattformar uppdaterade är därför kostsamt och besvärligt. Med TOUGHBOK Omnia är det tvärtom. Det är en kostnadseffektiv totallösning som kan framtidssäkra och påskynda utvecklingen av specialdesignade program för företag, samt effektivisera underhållsprocesser för företag med mobil arbetskraft, säger Jon Tucker, europeisk chef för Solutions and Engineering vid Panasonic TOUGHBOOK.

Genom att använda MCLs plattform, som är branschledande inom utveckling, användargränssnitt och livscykelhantering för mobila lösningar, kan utvecklings- och testprocesser av företagsspecifik programvara reduceras ned till endast några dagar eller veckor, snarare än månader, vilket är betydligt snabbare än vad traditionella utvecklarföretag eller interna utvecklingsprocesser klarar av.

TOUGHBOOK Omnia kan bland annat lösa företagens utmaningar att digitalisera handskrivna data och tillföra röststyrning till applikationer, samt uppdatera befintliga applikationer för att köra nya backend-system eller hela operativsystem, så att de stödjer specialdesignade och affärskritiska applikationer.

Genom att arbeta nära kunderna kan TOUGHBOOK Omnia erbjuda skräddarsydd support genom hela utvecklingsprocessen:

Rådgivning

Omnias systemutvecklare förstår de specifika kraven och kan ge kunderna rådgivning och förslag på hur de kan förbättra det dagliga arbetsflödet och produktiviteten genom att utforma och utveckla specialdesignade program.

Utveckling

Den kompletta mobilapplikationen skapas i MCL, som erbjuder full anpassning till kundens behov. Plattformen gör det bl a möjligt för kunder att inkludera funktioner som förbättrat gränsnitt med röststyrning, GPS, Smart cards, NFC och RFID.

Driftsättning

När applikationen är genomtestad och godkänd bistår Panasonic med dess driftsättning över företagets alla enheter och operativsystem för att minimera driftstopp och förbättra slutanvändarupplevelsen.

Support

När applikationen är i drift fortsätter Panasonic att erbjuda support för lösningen med ett svarsteam redo att rycka ut för att snabbt fixa buggar och erbjuda fjärrsupport i händelse av utmaningar och felsökning. Dessutom kan nya funktioner kontinuerligt adderas i nära samarbete med Omnia för att ligga steget före i branschutvecklingen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>