Träna året runt med nya fart och kadens-sensorer från Garmin

Garmin presenterar idag nya trådlösa Speed Sensor 2 och Cadence Sensor 2 som du kan träna med året runt och både inne och ute.

Träna året runt med nya fart och kadens-sensorer från Garmin 1Sensorerna mäter fart, distans och pedalkadens och kommunicerar med både ANT+ och BLE så att du enkelt kan synka till Garmin Connect och andra träningsappar eller kompatibla fitnessenheter och utrustning/trainers.

Speed Sensor 2 monteras i navet på ett av hjulen och kalibrerar sig själv till exakt fart och distansdata när den paras ihop med en Garmin Edge. Om du inte har en Edge kan Speed Sensor 2 spara data och ladda upp det direkt till Garmin Connect mobile. Cadence Sensor 2 sätts på vilken vevarm som helst och mäter pedalvarv per minut för att du skall få ut så mycket som möjligt av din träning.

Båda tillbehören har ett års batteritid och är enkla att montera, underhålla och flytta mellan olika cyklar. Speed Sensor 2 och Cadence Sensor 2 finns tillgängliga nu till ett rekommenderat cirkapris på 449:- styck alternativt 779:- för ett paket med bägge.