Tre Företag lanserar växeltjänst för Microsoft Teams

Tre Företag lanserar idag den nya tilläggstjänsten 3Växel Teamstelefoni som gör det möjligt att ringa och ta emot vanliga telefonsamtal direkt i Microsoft Teams.

Tre Företag lanserar växeltjänst för Microsoft Teams 1
Vanessa Kuslap, Head of Product Management på Tre Företag

Lösningen ger företag en integrerad telefonilösning för företagsväxel och Teams som hänger ihop.

Microsoft Teams är ett verktyg för allt från digitala möten till att samarbeta i projekt. I Microsoft Teams basutbud går det dock inte ringa eller ta emot samtal till och från vanliga telefonnummer. Med den nya tjänsten 3Växel Teamstelefoni och rätt licenser från Microsoft kan man både ringa och ta emot alla typer av samtal direkt i Teams.

Med 3Växel Teamstelefoni får företag en integrerad telefonilösning för företagsväxel och Teams som hänger ihop. Det gör att man kan jobba effektivare och ta samtal där det passar.

– Det är ju väldigt smidigt att kunna ringa och ta emot vanliga samtal i Teams, om man till exempel vill kommunicera med någon som man bara kan nå på telefon. Inte minst nuförtiden när digitala möten blivit mer vanliga än att mötas på kontoret och många tillbringar så mycket av sin arbetsdag i Teams, säger Vanessa Kuslap, Head of Product Management på Tre Företag.