Trend Micro Deep Security nu tillgänglig på Microsoft Azure Marketplace

Under Microsofts event Inspire 2019 presenterar Trend Micro att den populära säkerhetslösningen Deep Security as a Service nu finns tillgänglig för kunder till Microsoft Azure Marketplace.

Trend Micro Deep Security nu tillgänglig på Microsoft Azure Marketplace 1Erbjudandet möjliggör för företag att kombinera fördelarna med SaaS med möjligheten till konsoliderad fakturering och förbrukningsbaserad prissättning.

– Vår prioritet är att göra molnsäkerhet så enkelt som möjligt och är därför stolta över att fortsätta vårt nära samarbete med Microsoft Azure, säger Johnny Krogsboll, Technical Director Nordics & Baltikum hos Trend Micro. Genom att vara en del av deras nylanserade förbrukningsbaserade faktureringstjänster för SaaS kan vi hjälpa kunder att säkra arbetsbelastning och containrar i sina Azure-instanser.

Trend Micro Deep Security levererar en automatiserad lösning i flera lager för att skydda arbetsbelastning i hybrida moln och containermiljöer mot kända och okända hot, inklusive skadlig kod och sårbarheter, vilket hjälper till att säkra företagsdata och applikationer, allt inom en och samma lösning.

– Genom att erbjuda Trend Micro Deep Security as a Service via Azure Marketplace ges kunder fler alternativ att aktivera, automatisera och orkestrera sina molnskydd, säger Jeana Jorgensen, GM, Cloud och AI för Microsoft. Kunderna kan välja att betala endast för vad de använder, eller att förhandla ett mer traditionellt företagsavtal med privata erbjudanden, samtidigt som man får en samlad faktura för programvara och molnmiljö.