Hem Nyheter Trend Micro lanserar nytt intrångsskydd för storskaliga nätverk inom industrin

Trend Micro lanserar nytt intrångsskydd för storskaliga nätverk inom industrin

Publicerat av: Redaktionen

Trend Micro presenterar ett nytt avsiktsbaserat intrångsskydd för att skydda storskaliga industriella nätverk från kritiska attacker.

Trend Micro lanserar nytt intrångsskydd för storskaliga nätverk inom industrin 3Lösningen, som är en av de första i sitt slag, heter EdgeIPS Pro och är utvecklad av TXOne Networks. Den är del av Trend Micros säkerhetserbjudande för den uppkopplade industrin, som skyddar alla lager av verksamheten.

Sammanförandet av IT och driftsteknik i uppkopplade fabriker har fört med sig enorma fördelar för produktiviteten, men har samtidigt markant ökat riskerna för cyberattacker och obehörig åtkomst till kritisk information och produktionsutrustning. Här måste företagen hitta en säkerhetslösning med nätverkssegmentering som kan både upprätthålla produktion, förbättra produktiviteten och samtidigt vara ett effektivt skydd mot cyberangrepp.

‒ Det ständigt föränderliga digitala landskapet innebär att en framgångsrik sammanslagning av IT och OT är avgörande för många industrier, säger Johnny Krogsboll, Technical Director Nordics på Trend Micro. Att lägga till EdgeIPS Pro som en integrerad del av Trend Micros säkerhetserbjudande för smarta industrin är en milstolpe för att skydda stora industriella nätverk hela vägen ner till fabriksgolvet.

EdgeIPS Pro är ett transparent, avsiktsbaserat, intelligent intrångsskydd byggt med TXOnes Deep Packet Inspectio-teknik (TXODPI). Det möjliggör funktioner för nätverkssegmentering genom brandvägg / IPS / protokollfilter med djupare och bredare stöd för industriellt nätverksprotokoll. Man behöver därför inte ändra konfigurationsinställningarna för befintliga tillgångar, vilket minimerar distributionskostnaderna vid implementering och uppstart. Det möjliggör också effektiv centraliserad hantering av storskaliga industriella nätverk med Gen3 bypass-stöd för 48- eller 96-portar, som är lättanvända tack vare att de är rackmonterade.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>