Truesec växer nu etableras i Tyskland – tar krafttag mot cyberattacker
Hem Säkerhet Truesec etablerar sig i Tyskland – tar krafttag mot cyberattacker

Truesec etablerar sig i Tyskland – tar krafttag mot cyberattacker

Publicerat av: Redaktionen

Antalet cyberangrepp ökar och behovet av cyberexpertis i Europa är stort.

Det välrenommerade och ledande cybersäkerhetsbolaget Truesec etablerar sig i Tyskland för att skydda verksamheter – inom privat och offentlig sektor – mot cyberattacker och minimera dess skador.

Det spända geopolitiska läget medför ökad risk för cyberangrepp mot verksamheter och infrastruktur. Tyskland är en stor marknad med stark ekonomi, och vars samhällspåverkan kan bli omfattande. Med förväntat ökat antal attacker i regionen, stärker Truesec sitt engagemang och närvaro med expertis i München.

Det globala incidentresponse-teamet är nu tillgängligt när tyska verksamheter drabbas av cyberattacker. Målet är att minimera skada och snabbt ta verksamheter tillbaka i drift.

”Lokal närvaro av Europas starkaste Incident Response-team kombinerat med vårt globala nätverk av cyberexperter sätter Truesec i en idealisk position för att hjälpa fler företag att förhindra, bekämpa och förebygga cyberbrottslighet. Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete med etablerade och nya regionala kunder och partners”, säger Markus Lassfolk, Global VP, Truesec CSIRT.

”Våra kunder har länge efterfrågat Truesecs lokala närvaro i Tyskland med tysktalande cyberexpertis. Med vår långa erfarenhet i regionen och kunskap om den rådande hotbilden är etableringen av verksamhet i Tyskland ett naturligt steg”, säger Anna Averud, vd för Truesec Group.

Internationellt erkänd cyberexpertis
Truesec växer nu etableras i Tyskland – tar krafttag mot cyberattacker

Cybersäkerhetsbolaget utreder merparten av de allvarligaste incidenterna i Sverige och i Norden.

Truesecs incidentrespons-team (CSIRT) utreder merparten av de allvarligaste cyberincidenterna i Sverige och i Norden – 2022 utfördes över 160 komplexa incidentutredningar. Den tyska expansionen leds av Markus Lassfolk, global VP för Truesec CSIRT.

”När en incident drabbar, är målet är att minimera skada för organisationer och ta dem tillbaka till normal drift snabbast möjligt. Det tar i genomsnitt 23 dagar att komma tillbaka efter en ransomware-attack, Truesecs kunders verksamhet är normalt tillbaka på 3-5 dagar”, säger Markus Lassfolk, Global VP, Truesec CSIRT.

Marknadsledande cybersäkerhetsföretaget i Norden

Truesec hjälper organisationer över hela världen förhindra och bekämpa cyberkriminalitet och strävar ständigt efter att utöka sitt globala stöd och kapacitet. Idag har Truesec verksamhet i Tyskland, Sverige, Danmark, Finland och USA, och samarbetar nära med brottsbekämpande myndigheter, försäkringssektorn och säkerhetsorganisationer världen över.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>