Tuff platta bjuder in till lösningsförsäljning
Hem Produkt Nyheter Tuff platta bjuder in till lösningsförsäljning

Tuff platta bjuder in till lösningsförsäljning

Publicerat av: Redaktionen

Panasonics bidrag till den ständigt växande floran av surfplattor heter Toughpad FZ-M1. Den kör Windows 8.1 Pro, är tålig som få, saknar fläkt och skärmen är på sju tum. 

surfplattorAtt den är tålig innebär bland annat att den klarar ett fall på 1,5 meter, är damm och vattenskyddad enligt IP65-klassningen och står ut med temperaturer mellan -10 och +50 grader.

Processorn är en Intel i5 med Vpro. Och om du inte greppat att det här knappast är något för konsumenter skickar just detta en tydlig signal. Vpro gör att plattan kan hanteras med en högre grad av säkerhet och effektivitet i en företagsmiljö och är inget en vanlig konsument har särskilt mycket glädje av. Eller vill betala för.

Fast för all del, plattan går också att få med en enklare propp, Intel Celeron. Och då är det inte Pro-versionen av Windows som sitter i.

Vikten är på hyggliga 540 gram och plattan är 1,8 centimeter tjock. Eller tunn. Eftersom apparaten är utvecklad med tanke på fältarbete finns också en diger samling portar, för anslutning av exempelvis mätinstrument och andra branschspecifika tillbehör och verktyg.

För övrigt finns en rad tillbehör anpassade för just yrkesanvändning, som fordonsdocka, skyddsskal och handhållare.

Priset förväntas ligga på runt 1 600 Euro. Men säljer du en sån här är chansen stor att du också säljer en hel lösning.

Distributören heter Tech Data.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00