Två full dagar med teknik och över 1600 besökare- på Microsoft Tech Days i Kista
Hem Reportage Två full dagar med teknik och över 1600 besökare- på Microsoft Tech Days i Kista

Två full dagar med teknik och över 1600 besökare- på Microsoft Tech Days i Kista

Publicerat av: Redaktionen

Det är snart slut för dagen, de har varit över 1 600 besökare på Tech Days i Kista. Besökarna har haft möjlighet att lyssna till 100 talare samt 100 föredag.  I pauserna har dem haft möjlighet att besöka ett 50-tal utställare till lika partner, men även ha möjligen till olika workshops för de allra mest intresserade.

Deras fokus samt megatrender är och var 4 inriktningar Cloud, Mobility, Big Data och Social dock får man inte glömma att det genomsyrade Windows 10, Internet of Things och Security and Compliance genom hela konferensen.

Besökarna fick lyssna till spännande talare och ta del av 1796487_1189679837713655_2931326422441339655_ninnovationer som utvecklare och IT-specialister har bidragit med. De fick  insikt i hur de behöver utveckla ett sätt att tänka kring de krafter som driver utvecklingen inom såväl ekonomi som i vårt samhälle.

Vårt globala, uppkopplade samhälle har en potential som ger oss unika möjligheter och utmaningar. Upptäck, utmana och bidra med insikt kring de  möjligheter vi står inför en transformation. Omvärlden men även Microsoft som bolag och Windows som operativsystem. Allt detta påverkar dig och ditt företag. De förutspår inte framtiden, utan de vill hjälpa att tyda den!

Första dagens huvudtalare Ben Armstrong, en av de ledstjärnorna bakom Windows 10 på Microsoft, framförde tillsammans med Sverige-vd:n Jonas Persson, samt kollegorna Sara Kullgren och Tess Ferrandez, med flera, in ett klart och tydligt budskap: Först kommer Windows 10, sedan Windows 10 igen, och därefter lite blandat Azure, Office 365 och universalappar.

De två dagarna gav all den värdefulla information som man kunde tänka sig, kring branschens erfarenheter, utmaningar och vad framtiden har att säga så här långt….!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>