Två nya Partnerbefordringar för BearingPoint i Sverige
Hem Nyheter Två nya Partnerbefordringar för BearingPoint Sverige

Två nya Partnerbefordringar för BearingPoint Sverige

Publicerat av: Redaktionen

 IT och managementkonsultfirman BearingPoint informerar idag om 19 nya Partnerbefordringar globalt, varav två i Sverige – Roberto Agatini och Jonas Aronsson.

De svenska befordringarna kan ses som ett resultat av firmans fortsatta expansion och tillväxt, bland annat inom områden som strategi och transformation, offentlig sektor och IT rådgivning där Jonas och Roberto haft ledande roller.

BearingPoint Sverige ökade sina intäkter med ca 25 procent förra året och planerar i år att rekrytera runt 30 personer till sina kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. I slutet av juni hade 27 nya medarbetare redan anställts i Sverige.

“Jag är oerhört glad och stolt över våra två nya Partnerbefordringar i Sverige. Jonas och Roberto har varit del av vår svenska ledningsgrupp sedan flera år tillbaka och drivande i vår egen och våra kunders affärsutveckling. Utöver omfattande branschspecifik och funktionell expertis inom sina respektive områden så är de även mycket uppskattade ledare för sina team internt och av våra kunder – båda med stor integritet, ödmjukhet, driv och förmåga att leda förändring.” säger Per Yhde, Partner, BearingPoint Sverige.

BearingPoints två nya Partners i Sverige:

Roberto Agatini

Stockholm
Anställd sedan 2005
MBA och Ingenjörsexamen
Fokusområde: Strategi, Transformation och IT rådgivning

Två nya Partnerbefordringar för BearingPoint i Sverige

Två nya Partnerbefordringar för BearingPoint i Sverige

“Som Partner på BearingPoint ser jag fram emot att fortsätta hjälpa våra kunder med att utforma och genomföra förändringsresor som möjliggörs av teknik”, säger Roberto Agatini.

Jonas Aronsson

Stockholm
Anställd sedan 2007
Master inom industriell teknik och management
Fokusområden: Offentlig sektor, Strategi och ledarskap

”Som Partner ser jag fram emot att fortsätta växa vår verksamhet och att hjälpa offentlig sektor i Sverige med transformationen till att bli mer medborgarcentrerad, att införa ny teknik och att förbättra arbetsmiljön för anställda inom offentlig sektor.” säger Jonas Aronsson.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00