Ultimo och XMReality ingår partnerskap för att optimera remote support
Hem Teknik Ultimo och XMReality ingår partnerskap

Ultimo och XMReality ingår partnerskap

Publicerat av: Redaktionen

Ultimo och XMReality ingår partnerskap för att hjälpa kunder att öka effektiviteten och säkerheten vid fältarbete.

XMReality Remote Guidance-verktyg möjliggör kommunikation mellan kollegor och externa experter för att lättare kunna guida, inspektera, verifiera eller felsöka problem på distans.

Programvaruleverantören Enterprise Asset Management (EAM) Ultimo hjälper support och underhållstekniker och att få bättre kontroll över sin information. Partnerskapet kommer att effektivisera uppgifter som utförs i Ultimo.

Ultimo och XMReality ingår partnerskap för att optimera remote supportXMReality förbättrar och förenklar sättet som kunskap överförs globalt. XMReality Remote Guidance låter instruktörer och operatörer se vad en kollega på fältet ser via till exempel mobiltelefon eller smarta glasögon. Detta möjliggör att personen på fältet kan få vägledning på samma sätt som om man hade haft en kollega vid sin sida. Ultimo är en ledande EAM-programvaruleverantör från Nederländerna. Dess molnplattform hjälper tekniska lösningar att maximera informationstillgänglighet och öka produktiviteten.

Genom att arbeta tillsammans accelererar företagen ytterligare hur underhållsarbete utförs.

Patrick Beekman, Partner Solution Manager på Ultimo, kommenterade: ”XMReality gör remote support på fältet enkelt, utan att experter behöver fysiskt besöka platsen. Detta sparar tid för resursintensiva företag med en stor mobil arbetsstyrka. Genom att koppla ihop Ultimo och XMReality blir det ännu enklare att utföra en arbetsorder från Ultimo, vilket hjälper kunder att optimera kommunikationen och förbättra effektiviteten i deras underhållsprocesser.”

Jörgen Remmelg, VD för XMReality, tillade: ”Våra respektive mjukvarulösningar passar bra ihop och våra affärsmodeller är väldigt lika. Jag tror starkt på att den kombinerade produkten kommer att tas emot väl av marknaden. XMReality får också en ny försäljningskanal genom detta partnerskap.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>