Unik produktportfölj och 2023 års game changer – DEFA presenterar flera nyheter på eCarExpo
Hem Teknik Unik produktportfölj och 2023 års game changer – DEFA presenterar nu flera nyheter på eCarExpo

Unik produktportfölj och 2023 års game changer – DEFA presenterar nu flera nyheter på eCarExpo

Publicerat av: Redaktionen

DEFA har något så unikt som en komplett produktlinje som täcker hela behovet inom elbilsladdning.

Den 2–4 december hittar du företaget på eCarExpo på Svenska Mässan i Göteborg, och både populära bästsäljare och revolutionerande nyheter kommer att presenteras.

DEFA är återigen huvudsponsor för Nordens största elbilsmässa, eCarExpo.

 I vår monter hittar du lösningar vi är helt ensamma om och vi är stolta över att kunna visa upp vår allra senaste innovation, som är en riktig game changer på marknaden, berättar Martin Jonsson, VD för DEFA Sverige.

Denna game changer heter DEFA Power, och kommer att lanseras i januari 2023.

Unik produktportfölj och 2023 års game changer – DEFA presenterar flera nyheter på eCarExpo

Det absolut senaste inom elbildladdning – DEFA Power – kommer att lanseras i början av 2023 och presenteras på eCarExpo nästa vecka.

 Det här är det absolut senaste inom elbilsladdning, både när det gäller hård- och mjukvara. Hittills finns det ingen laddbox på marknaden som är så komplett som DEFA Power, säger Martin Jonsson.

DEFA kommer också att presentera det senaste tillskottet, DEFA Solid, som lanserades i Norge häromveckan och som är en lättinstallerad och mycket lättanvänd hemmaladdare anpassad för ett nordiskt klimat.

Under mässan kommer DEFA visa upp hela sortimentet inom e-mobility; från lastbalanseringslösningar till eConnect laddkablar med högsta prestanda och hållbarhet, Mode 2-laddaren eMove som vann Red Dot Product Design Award 2022 samt kompletta laddsystem för både privata hem, flerfamiljshus och företag.

Diskutera morgondagens laddlösningar eller kom förbi på en kaffe
Oavsett om du vill djupdyka i morgondagens produkter eller om du bara vill komma förbi på en kaffe, är du välkommen till DEFA:s monter.
Baristamästaren Tobias Palm, som både har vunnit SM-guld och nordiskt guld för sina baristafärdigheter, kommer att vara på plats hela helgen för att servera kaffe till alla DEFA:s besökare.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00