Hem Nyheter Unit4 släpper ny version av sin helhetslösning MAP för byggbranschen

Unit4 släpper ny version av sin helhetslösning MAP för byggbranschen

Publicerat av: Redaktionen

Koldioxiduppföljning och prestandaförbättringar bland nyheterna i nya versionen.

Unit4 släpper ny version av sin helhetslösning MAP för byggbranschen 2

På bilden: Dubbelspår, Södertälje Foto: Peter Steen

MAP är ett marknadsledande helhetskoncept för anbudshantering och byggprojektstyrning. Lösningen används för kostnadskalkylering, planering, inköp och ekonomisk styrning och ger en bättre lönsamhet i projekt samt snabbare informationsdelning.

– I denna version, MAP 10.80, har vi lagt ett stort fokus på förbättringar och justeringar av existerande funktionalitet, prestanda samt tekniska lyft. Det har även tillkommit helt nya funktioner, förklarar Erik Barrebo, ansvarig för MAP på Unit4.

Några av de nyheter som finns med i den nya versionen är koldioxiduppföljning, förbättrad hantering av inköpspaket, uppdaterade mallar och flertalet prestandaförbättringar.

Uni4 har under föregående år parallellt med färdigställande av Unit4 MAP 10.80 gjort en större satsning där man byggt upp en ny och större organisation. Det innebär att man senare under året kommer se flertalet nyheter och förbättringar i en snabbare takt än tidigare.

– En BIM-integration kommer att vara den stora nyheten gällande funktionalitet i nästkommande release, samt en webbaserad KPI rapportering, där man med hjälp av grafer kan enkelt kan se progressen och avvikelser i projekten. Men jag vill redan nu lyfta fram en stor satsning på vårt tjänsteerbjudande, där vi kan stötta er med kundanpassningar, olika utbildningar samt erbjuda förvaltningsavtal eller stöd vid förvaltning, säger Erik Barrebo.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>