Hem Kvinnor på Kanalen Unit4 teamar upp med Arribatec för att leverera ERP-programvara

Unit4 teamar upp med Arribatec för att leverera ERP-programvara

Publicerat av: Redaktionen

[KVINNOR PÅ KANALEN] Unit4, ledande inom företagssystem för serviceorganisationer, tillkännager idag ett globalt partnerskap med Arribatec som levererar affärslösningar.

Unit4 teamar upp med Arribatec för att leverera ERP-programvara 2

Beata Wright, global chef för Partner Ecosystems hos Unit4

Genom partnerskapet kommer Arribatec att erbjuda Unit4:s Business World ERP-lösning tillsammans med sina egna specialtjänster och lösningar, och därmed ge en helhetslösning till sina kunder.

ERP-sviten från Unit4 ser till att effektiv ekonomisk förvaltning hamnar i centrum för affärssystem och processer.

I kombination med Arribatecs djupa systemintegration och processkompetens kan man stötta en mängd olika funktioner i kärnverksamheten såsom tillgångs- och ansvarshantering, transaktionshantering, planering och analys.

– Som en av de ledande leverantörerna av affärssystem och relaterade tjänster från Unit4 globalt är vi stolta över att kunna tillföra ett värde till mer än 200 av Unit4:s ERP-kunder i 20 länder. Det nya partnerskapet innebär en viktig milstolpe för oss, vid en tidpunkt då organisationer söker efter erfarenhet och mjukvara som är byggd utefter hur team arbetar idag, säger Per Ronny Stav, koncernchef på Arribatec.

Genom samarbetet kommer Unit4 och Arribatec att arbeta nära för att stärka sin marknadsnärvaro på flera globala marknader. Med tiden kommer partnerskapet också att göra det möjligt för företagen att identifiera nya marknadsmöjligheter, där de kan utöka sin kapacitet och ge mervärde för sina kunder.

– Vi är inriktade på att utöka vårt partnerekosystem för att möta efterfrågan vi ser för det vi kallar för “people-centric applications”. Arribatec har över 100 anställda med fokus på Unit4 Business World med ett erfaret team av konsulter med lång vana av att implementera och stödja Unit4 ERP globalt. Deras kompetensdjup kombinerat med internationell erfarenhet gör dem till en idealisk partner, förklarar Beata Wright, global chef för Partner Ecosystems hos Unit4.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>